​Containerudlejning med mange års erfaring

Har du brug for hjælp til udlejning af containere? Hos NT Nødager ApS kan vi være behjælpelige, når det kommer til leje af containere til en god pris for både private og erhverv. Vores firma er beliggende i Kolind, men vi har også mange kunder i både Ebeltoft og Grenaa.

Vi er manges foretrukne firma, når det kommer til containerudlejning, da vi altid formår at overgå kundens forventninger. Vi yder nemlig et stykke arbejde, der er udover det sædvanlige, og herudover er vi fleksible og kvalitetsbevidste inden for alt, hvad vi foretager os. Vi er desuden erfarne, når det kommer til containerudlejning, hvorfor du kan være ganske sikker på, at vi er i stand til at leve op til lige netop dine ønsker. Endelig skal det nævnes, at vi kun udlejer affaldscontainere.

Få et stort udvalg af affaldscontainere til alle typer opgaver

Når det kommer til containerudlejning, er vi være de helt rette at tage kontakt til, og hos os finder du desuden altid yderst fordelagtige priser. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til at få udført et godt stykke arbejde i høj kvalitet, uden at det behøver at koste en formue.

​Vi har et bredt udvalg af affaldscontainere til enhver opgave, og vi servicerer som sagt både private og erhverv.​

Det vil sige, at vi altid er i stand til at kunne hjælpe dig med lige netop din opgave, hvad end det måtte være – og til en rigtig god pris.

Kontakt os for mere information om containerudlejning

Skal du således leje en affaldscontainer til en opgave, står vi hos NT Nødager ApS klar til at hjælpe dig. Såfremt du har et akut spørgsmål eller et problem, der skal løses her og nu, kan du ringe til os på telefon 86 39 16 11, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Herudover kan du vælge at skrive til os på e-mail henrik@friispedersen.dk, og vi kan desuden træffes alle ugens dage.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.​

​KOntakt os og hør mere!

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

NT Nødager ApS er et professionelt transport firma, som både har kraner til små og store opgaver, containerbiler og trækkere til rådighed.

facebook

nt nødager aps

Man - Søn: 24 timers service