(+45) 86 39 16 11 henrik@friispedersen.dk

Containerudlejning

Fleksibel containerudlejning

Er du interesseret i at leje en container? Hos NT Nødager tilbyder vi nem og fleksibel containerudlejning til opbevaring og flytning. Uanset om der er tale om udlejning i en kort eller en længere periode, er vi sikre på, at vi kan finde en løsning, der matcher dine behov.

Kompetent vejledning

Hos NT Nødager har vi udlejet containere gennem mange år, og vi går meget op i, at vores kunder får en god service. Derfor tilbyder vi naturligvis grundig og kompetent vejledning, hvis du er i tvivl om containertypen, så du får den helt rigtige container til netop dit formål.

Forskellige mål og typer

Vi har både åbne og lukkede containere til en lang række forskellige formål. Er du for eksempel i gang med at flytte eller renovere, kan du pakke dine ting væk i dit eget tempo. Containerne kan også bruges i forbindelse med events. Kontakt os for at høre mere om vores containeres mål og typer.

Vil du vide mere?

Ring til os på telefon 86 39 16 11 eller skriv på mail henrik@friispedersen.dk, hvis du har spørgsmål vedrørende containerudlejning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.