Krankørsel udføres sikkert og professionelt​

Har du brug for hjælp til krankørsel? Hos NT Nødager ApS tilbyder vi kørsel med kran i hele Danmark for både private og erhverv. Vores transportfirma ligger i Kolind, men vi udfører også opgaver for kunder i Ebeltoft og Grenaa.

Der er ingen tvivl om, at vi er en stærk partner, når det kommer til krankørsel i hele landet, og herudover skal det nævnes, at vi også er erfarne, når det drejer sig om containerudlejning.

Vi er i stand til at tilbyde professionel udførsel af stort set alle slags opgaver, når det kommer til både krantransport og entreprenørkørsel. Vi sørger altid for at indfri lige netop dine forventninger, og hos os er du sikret et stykke arbejde udover det sædvanlige. Det vil sige, at vi blandt andet sørger for en sikker krankørsel af dine varer, så de altid kommer intakt frem til det rette sted og den rette tid.

Kompetent transportfirma til krankørsel og hejseopgaver

Vi er det helt rette transportfirma at tage kontakt til, såfremt du har brug for sikker krankørsel til en lang række hejseopgaver samt transport af gods. Vi råder over en lille vognpark, men herudover har vi også et rigtig godt netværk af andre vognmænd, og vi er således altid i stand til at tilbyde dig lige præcis den løsning, som passer til dine ønsker.​

Vores kraner har en lang rækkevidde og vil kunne bruges til både kørsel og hejsning af blandt andet:

  • Byggematerialer
  • Pavilloner
  • Containere
  • Maskiner
  • Fabriksflytninger
  • Hejsning af vinduer med glassug

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag

Har du brug for hjælp til kørsel med kran, er vi hos NT Nødager ApS således de rette at kontakte. Vi er i stand til at hjælpe dig med en lang række transportopgaver, og vi kan træffes alle ugens dage. Det kan du enten gøre på telefon 86 39 16 11 eller ved at skrive til os på e-mail henrik@friispedersen.dk.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at give dig den rette vejledning, så vi i fællesskab kan finde frem til, hvad vi kan hjælpe dig med.​

​KOntakt os og hør mere!

Har du spørgsmål eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud? Udfyld nedenstående formular og du hører fra os snarest muligt. 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

NT Nødager ApS er et professionelt transport firma, som både har kraner til små og store opgaver, containerbiler og trækkere til rådighed.

facebook

nt nødager aps

Man - Søn: 24 timers service