(+45) 86 39 16 11 henrik@friispedersen.dk

Krankørsel i Randers, Århus og Djursland

Sikker krankørsel

Har du brug for hjælp til krankørsel? Vi løser din opgave sikkert og effektivt. Hos NT Nødager klarer vi alle former for opgaver indenfor krankørsel – store som små. Vi gør vores bedste for at imødekomme dine behov og sørger for, at kvaliteten og sikkerheden altid er i top. Vores medarbejdere er dygtige og har mange års erfaring med håndtering af kraner, så du kan trygt lægge din krankørsel i vores hænder. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, service eller sikkerhed.

Vores kraner

Vores kraner har en lang rækkevidde og kan bruges til bl.a. byggematerialer, containere, fabriksflytninger og hejsning af vinduer med glassug. Vi er fleksible, så tøv ikke med at kontakte os omkring din opgave – også hvis den kræver specielle løft. Vores kraner kører i Århus, Randers og omegn.

Kontakt os

Vil du vide mere om vores løsninger inden for krankørsel? Vi tilbyder kompetent rådgivning og skræddersyr et tilbud til netop dig. Ring til os på telefon 86 39 16 11 eller skriv på mail henrik@friispedersen.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om dine behov. Vi besvarer med glæde alle de spørgsmål, du har.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.