(+45) 86 39 16 11 henrik@friispedersen.dk

Studenterkørsel i Århus, Randers og Djursland

Tryg studenterkørsel

Er du ansvarlig for at arrangere din klasses studenterkørsel? Lad os få fornøjelsen af at køre jer rundt på jeres store dag. Hos NT Nødager har vi stor erfaring med studenterkørsel, og vi sætter en stor ære i at give jer den den bedste vogntur, som I vil huske for evigt. Vi går meget op i, at sikkerheden i vognen er i top, så I kun har gode minder fra turen. Vi gør alt, hvad vi kan for at give jer en tryg og fantastisk oplevelse. Det bliver en kæmpe fest!

Vores vogne

NT Nødager er et yderst kvalitetsbevidst firma, og vi har den perfekte vogn, som vi bruger til studenterkørsel i bl.a. Århus, Randers og Djursland. I har sikkert en masse yderligere spørgsmål. Vil I høre mere om alle detaljerne, er I meget velkomne til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi fortæller jer med glæde, hvad vi kan tilbyde og giver jer en pris på hele pakken.

Kontakt os

Ring til os på telefon 86 39 16 11 eller skriv på mail henrik@friispedersen.dk. Vi ser frem til at høre fra jer, og vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.